Ik ben Marloes Meddens-Bakker en ik heet u van harte welkom.

Welkom!

Ik ben Marloes Meddens-Bakker en ik heet u van harte welkom bij MOON legal & compliance. MOON legal & compliance is opgericht op 1 april 2021 en gevestigd in Hilversum.

Juridische focus

De juridische focus van het kantoor ligt op het reclamerecht en merkenrecht. Uiteraard kan ik ook van dienst zijn bij alle rechtsgebieden die daar mede bij komen kijken, zoals auteursrecht, handelsnaamrecht, contractenrecht, bescherming van vormgeving, oneerlijke handelspraktijken, bescherming van know how en de regelgeving met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens.

Branchefocus

De branchefocus van het kantoor ligt op bijzondere industrieën, met name in de gezondheidszorg en levenswetenschappen. Cliënten die zich bij het kantoor thuis zullen voelen zijn bijvoorbeeld producenten van (dier)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen, gezondheidsproducten en cosmetica, bedrijven in de gezondheidszorg en ondernemingen die voor deze industrieën werkzaam zijn zoals reclame- en communicatiebureaus.

Adviseren, procederen, contracteren

Of het nu gaat om het op weg helpen in het prille beginstadium van een idee, procederen in geval van een conflict of het vastleggen van afspraken: MOON legal & compliance is er voor ú. Bovendien draag ik graag kennis over, bijvoorbeeld in de vorm van een incompany training.

Wassend, vol, afnemend

Een memorandum met aandachtspunten, een advies met risico-inschatting, een doeltreffend en leesbaar processtuk of even bellen om te sparren: MOON legal & compliance biedt altijd passende dienstverlening. Op basis van een uurtarief, fixed fee of abonnement, net waar u behoefte aan heeft.

Contact

Kijk gerust rond op mijn website, en neem contact op als u vragen heeft, de mogelijkheden wilt bespreken of gewoon kennis wilt maken.

More News